Az orvostudomány és a kozmetika együttműködése
 Ezek a rendkívüli bőrápoló termékek egyesítik a tudomány és orvostudomány területén elért legújabb kutatási eredményeket a Babor több évtizedes tapasztalataival,melyeket a nagyhatékonyságú aktív hatóanyagokkal való munka során szerzett,ezzel innovatív formulákat és kezelésimódszereket hozva létre.Dr. Babor bőrmegújító kezelések

Ultimate Face Lifting

Collagen Booster anti aging kezelés.
Belülről tölti fel és struktúrálja újra a bőrt,láthatóan csökkenti a finom vonalakat és ráncokat.A bőr feszessége és tónusa javulása következtében nő a rugalmassága.

75 perc  16.500.-

Detoxifying Vitamin

Intenzív méregtelenítő kezelés vitaminokkal.
Erősíti a bőr immun-védekező képességét,egyidőben megszabadítja a bőrt a környezeti toxinoktól és káros anyagoktól.

75 perc  11.300.-

Skin renewal gyümölcsavas kezelés

Regenerálásra szoruló bőrre kúraszerűen alkalmazva.
Plasztikai beavatkozás előtt 8-10 héttel gyümölcssavas kezelés javasolt kombinálva az intenzíven regeneráló egyedülálló BIOGEN PLANT kivonattal.

60 perc   8.500.-

Fiatalító feszesítő kezelés

75 perc   16.500.-

Regenerativ Post
Operáció utáni regenerativ kezelés.
Orvosi beavatkozást követő sebesedés után javasolt,az optimális sebgyógyulás serkentésére.

Cooling Post
Operáció utáni hűsítő,irritációt csökkentő kezelés.Orvosi beavatkozás után 2 héttel,mint utókezelés javasolt.Csillapítja aa kivörösödéseket,az égést és a viszketést.Regenerálja és támogatja a bőr természetes védekezőképességét.

75 perc  11.500.-
Arccsiszolás
A mikrodermabrázió bőrfelszíni csiszolást jelent,amely
jelentősen aktiválja a bőrben lévő regenerációs folyamatokat.

  Felgyorsítja a kollagén- és elasztinképződést,serkenti a bőr vérkeringését.Az aktív hatóanyagok amelyeket a csiszolás után viszünk a bőrbe,hatékonyabban fejtik ki hatásukat. 
 
A Doctor Babor az innovatív,természetes és aktív hatóanyagokat tartalmazó rendkívül fejlett receptúrái révén, a lehető legmagasabbra helyezi a mércét a gyógykozmetikumok területén.
 Microcellular termékei tökéletesen előkészítik a bőrt az eredményes és fájdalommentes csiszoláshoz.

Ultimate Lifting kezelés mellyel ránctalanító hatóanyagok jutnak a bőrbe így intenzíven újrastruktúrálja és feltölti azt.

Regeneration kezelés melyet széles körben alkalmazhatunk.
Műtét előtti illetve utáni regenerációs kezelésekhez,valamint a stresszes regenerációra szoruló bőrre.

A 4 alkalmas kúrával hatékonyabbá tehetjük a kezelés erdeményességét.

                          60 perc   8.500.-
 AHA kezeléssel    75 perc   11.500.-Tűs mezoterápia 

          
A mezoterápiás kezelés egy tollformájú Mezopen eszközzel történik,melynek végén cserélhető modul található.A tűk segítségével apró csatornákat hozunk létre a bőr felső rétegében melynek következtében az egész arcon beindul egy gyógyulási,bőrmegújulási folyamat.
 A kötőszövetben elhelyezkedő fibroblaszt sejtek a szúrás hatására kollagént kezdenek termelni aminek következtében feszesebbé,tömörebbé válik a bőr.A beavatkozás közben a mikrocsatornákon keresztül kivételes lehetőség nyílik feltöltő, feszesítő hatóanyagok bevitelére.A kezelés kúraszerű alkalmazásával érhető el az az eredmény mellyel a bő,rmegújulási folyamat véghez megy,ezért minimum három alkalom javasolt.

Arc   12.000.-
Szemkörnyék  8.300.- |     Bp.1141 Nagy-Lajos Király u.75. |   Tel: +3630 602 2459 |    facebook: Beauty by Bártfai   |    bszilvia30@gmail.com


Copyright - Bártfai 2016