TAMARA, A FOTÓS

Az álma az volt,hogy a nőkről készült glamour fotók szépségét és intimitását,képes legyen átültetni a gyermekekről készült képeibe.
Kitartó munka eredményeként született meg az a formula,amely a gyermekek személyiségét sikeresen átengedi a fotókon.

SZILVI, A SMINKES

Olyan megfoghatatlan érzékkel és finoman nyúl az ecsethez,amelytől az elkészült smink teljességgel beleolvad az adott személyiségbe.
Az ő ötlete volt a közös munkára szóló fúzió,melynek eredményeképpen életre kelt a Glam Bébé alapötlete.

Hosszú folyamat volt a részletek kidolgozása,melynek révén egy új irányvonalat szeretnénk nyitni a gyermek portrék honi történetében.
Munkáink hangulatát a fine art vonal ihleti.Olyan portrékat készítünk rólatok,amelyre egyaránt szívesen néztek ma,ahogyan akár évtizedek múltán is,amely emlék a magatok számára,ajándék a szeretteiteknek.
Lényeges előre bocsátanunk,hogy hazai viszonylatban elérhető nálunk kedvezőbb áron portré lehetőség.
Szolgáltatásunkkal nem kívánunk árversenybe bocsátkozni,ellenben ragaszkodunk ahhoz az értékrendhez,amelyhez a nevünket adjuk.
Amikor elhozod hozzánk a gyermekedet,a figyelmünk és az időnk kizárólagosan a tietek.

ÁRLISTÁNKBÓL pontos tájékoztatást kaptok a fotózás időtartamáról,és az átadott képek számáról.

A fotókat alapvetően digitálisan,ún. webgalériában adjuk át,emellett elérhető a kínálatunkban egy exkluzív pocket-book,amely kézbe vehető nyomtatott albumként hagyományos formában őrzi a fotókat,és teszi igazi élménnyé a nézegetést.


*//PS: Kérjük.hogy nyers képeket ne kérjetek tőlünk,ezekre a kérésekre minden esetben nemleges választ fogunk adni.Az elkészült kép az utómunkával nyeri el végleges formáját.//


GALÉRIA


CSOMAGOK & ÁRAK
GLAM PORTRÉ
NŐI / FÉRFI PORTRÉ FOTÓK
60 PERC FOTÓZÁS
3 ÖLTÖZÉKBEN
NAPPALI SMINK
9 DB RETUSÁLT FOTÓ
GLAM GENERATION
TÖBB GENERÁCIÓS CSALÁDI PORTRÉK
MAXIMUM  5 FŐIG
60 PERC FOTÓZÁS
2 ÖLTÖZÉKBEN
NAPPALI SMINK KÉT HÖLGYNEK
9 DB RETUSÁLT FOTÓ
39.900,-49.900,-
GALÉRIA

|     Bp.1141 Nagy-Lajos Király u.75. |   Tel: +3630 602 2459 |    facebook: Beauty by Bártfai |    bszilvia30@gmail.comCopyright - Bártfai 2016