Nagy-Bártfai Szilvia vagyok,
 1998 óta a szakmám elhivatottja.

Kezdő kozmetikusként még nem tudhattam hogyan alakul a pályafutásom de kellő alázattal és türelemmel elértem az akkori céljaim.
Tízenhét évvel később végül a saját üzletem a Beauty by Bártfai megnyitására nyílt lehetőségem.
    Nem csak a szerencse kísért idáig hanem a szakma sokszínűsége és szeretete.

 A szépségipar folyamatos fejlődésével a legfrissebb kutatások segítenek abban hogy a termékek megfelelő hatékonysággal érjék el a kívánt hatást,én mint kozmetikus saját tudásomat és tehetségemet adhatom hozzá amelyet a kezdetek óta fejlesztem és finomítom.

 A mai rohanó és elgépiesedett világban elfelejtjük hogyan hat ránk az érintés,az arcmasszázs,egy kis törődés.
A kellemes és nyugodt légkör kialakítása rajtam múlik ami számomra a legfontosabb,míg a termékek csúcsminőségét a Babor biztosítja melynek
 kozmetikumai Michael Babor nevéhez fűződnek.Pencsó-Cvetkó Dóra

vagyok Babor kozmetikus

Kicsi korom óta érdekelt a szépségipar,mindig csak figyeltem ahogy édesanyukámat boldogan és mosolyogva fogadják a szépségszalonban.Ezek a pillanatok nagyon megmaradtak bennem,hisz mi nők nagyon különbözünk egymástól kívül belül de egy dolog ami mindenkinek jól áll és megszépíti az egy gyönyörű mosoly!
Egyik nap jött egy gondolat,egy érzés,"kozmetikus szeretnék lenni".Ez az érzés nagyon kitartó volt bennem így keresgéltem,érdeklődtem és el is kezdtem a kozmetikusi szakmát közelebbről megismerni,megtanulni és elsajátítani.Levizsgáztam és azonnal el is kezdtem pályafutásom a Baborral,hisz már alig vártam hogy átadjam mindazt a tudást amit elsajátítottam.
A BABOR gondosan kifejlesztett bőrápoló termékei ugyanolyan egyediek és különlegesek mint a bennünk rejlő szépség.Hiszem hogy a Babor minden támogatást meg tud adni a vendégemnek amire szüksége van!
Gyere el hozzám és próbáld ki te is mire vagyunk képesek a Baborral!
KEZELÉSEK

System Care  /  általános kezelések
OxyJet / Transzdermális oxigénterápiaDr.Babor / Dr.Babor Pro orvoskozmetológia

Dr.Babor Cleanformance vegan


Anti aging / Pro Aging / Luxus kezelések


              


|     Bp.1141 Nagy-Lajos Király u.75. |   Tel: +3630 602 2459 |    facebook: Beauty by Bártfai   |    bszilvia30@gmail.comCopyright - Bártfai 2016