TRANSZDERMÁLIS OXIGÉNTERÁPIA

Sejtszíntű bőrfiatalítás!

Az OxyJet  géppel végzett transzdermális oxigénterápia során tű nélküli eljárással,98% -os tisztaságú molekuláris oxigénnel és bőrfiatalító hatóanyagokkal  töltjük fel a bőr különböző rétrgeit.
Az oxigén önmagában tökéletesen hűt,nyugtat,továbbá segít a hámképzésben,a melaninszintézisben,a mirigyek működésében és a sejtosztódásban.Fokozza a sejtek anyagcseréjét,javítja a vérkeringést,regenerál,elősegíti a kollagénképzést,és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok.
Az oxigén és a nyomás segítségével bejutatott hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a bőrt,a folyamat eredményeképpen a bőr láthatóan simább,feszesebb,és élettel telibb lesz.
Ezt az oxigénterápiás arckezelést egy speciális és levédett technikával,és három különböző kezelőfejjel végezzük.
A pulzáló nagynyomású sűrített oxigén (98%-os) a bőrre felvitt hatóanyagot teljesen biztonságosan,fájdalommentesen anyagveszteség nélkül juttatja be.
A készülék OxyJet-pulzáló O2 belövő modulja magasnyomású molekuláris O2 impulzusok segítségével rendkívül mélyen bejuttatja a bőrfelszínre felvitt transzdermális hatóanyagokat,ezáltal látványosan feltöltődik és feszessé válik az arcbőr.A molekuláris oxigénnek köszönhetően a sejtek energiaállapota ugrásszerűen megemelkedik.

A készülék OxyCool hideg O2 infuziós modulja lehűtött magasnyomású molekuláris oxigént juttat  rétegelten a bőr különböző mélységeibe.
A bőrt 10-12 Celsius-fokra hűti ,ezáltal azonnal feszesít,hatóanyag csapdát képez,csökkenti a szemkörnyéki duzzanatokat és megnyugtatja az irritált bőrt.
Stimulálja a vérkeringést,így azonnal felfrissíti és energizálja a fáradt,sápadt bőrt.


Arc  /75 perc/    16.000.-
Szemkörnyék  /20 perc/     6.000.-
|     Bp.1149. Egressy út 174.
|   Tel: +3630 602 2459 |    facebook: Beauty by Bártfai   |    bszilvia30@gmail.comCopyright - Bártfai 2016