TRANSZDERMÁLIS OXIGÉNTERÁPIA

Sejtszíntű bőrfiatalítás!

Az OxyJet  géppel végzett transzdermális oxigénterápia során tű nélküli eljárással,98% -os tisztaságú molekuláris oxigénnel és bőrfiatalító hatóanyagokkal  töltjük fel a bőr különböző rétegeit.
Az oxigén önmagában tökéletesen hűt,nyugtat,továbbá segít a hámképzésben,a melaninszintézisben,a mirigyek működésében és a sejtosztódásban.Fokozza a sejtek anyagcseréjét,javítja a vérkeringést,regenerál,elősegíti a kollagénképzést,és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok.
Az oxigén és a nyomás segítségével bejutatott hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a bőrt,a folyamat eredményeképpen a bőr láthatóan simább,feszesebb,és élettel telibb lesz.
 Ezt az oxigénterápiás arckezelést egy speciális és levédett technikával, három különböző kezelőfejjel végezzük.
A pulzáló nagynyomású sűrített oxigén (98%-os) a bőrre felvitt hatóanyagot teljesen biztonságosan,fájdalommentesen anyagveszteség nélkül juttatja be.

Kezelés menete:
Letisztítás,peeking,tonizálás,kezelőfejekkel való hatóanyag bevitel,lezáró maszk.
  A készülék OxyJet-pulzáló O2 belövő modulja magasnyomású molekuláris O2 impulzusok segítségével rendkívül mélyen bejuttatja a bőrfelszínre felvitt transzdermális hatóanyagokat,ezáltal látványosan feltöltődik és feszessé válik az arcbőr.A molekuláris oxigénnek köszönhetően a sejtek energiaállapota ugrásszerűen megemelkedik.

A készülék OxyCool hideg O2 infuziós modulja lehűtött magasnyomású molekuláris oxigént juttat  rétegelten a bőr különböző mélységeibe.
A bőrt 10-12 Celsius-fokra hűti ,ezáltal azonnal feszesít,hatóanyag csapdát képez,csökkenti a szemkörnyéki duzzanatokat és megnyugtatja az irritált bőrt.
Stimulálja a vérkeringést,így azonnal felfrissíti és energizálja a fáradt,sápadt bőrt.


Arc  /75 perc/    18.000.-
Szemkörnyék  /20 perc/     8.000.-
MEZOTERÁPIA


Tűs mezoterápia

A mezoterápiás kezelés egy tollformájú Mezopen eszközzel történik,melynek végén cserélhető modul található.
A tűk segítségével apró csatornákat hozunk létre a bőr felső rétegében melynek következtében az egész arcon beindul egy gyógyulási,bőrmegújulási folyamat.


 A kötőszövetben elhelyezkedő fibroblaszt sejtek a szúrás hatására kollagént kezdenek termelni aminek következtében feszesebbé,tömörebbé válik a bőr.A beavatkozás közben a mikrocsatornákon keresztül kivételes lehetőség nyílik feltöltő, feszesítő hatóanyagok bevitelére.
A kezelés kúraszerű alkalmazásával érhető el az az eredmény mellyel a bő,rmegújulási folyamat véghez megy,ezért minimum három alkalom javasolt.
Tű nélküli
/ Elektroporáció


Az elektroporációs elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását,fizikailag is átrendeződnek így megnyílnak a protein és aquagén csatornák a molekulasúlytól független hatóanyagok számára.
Elősegíti a mikro- és makromolekulák bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe,mint például a kollagén,elasztin,aminosavak,hialuron sav,vitaminok.
Ez az eljárás a tűs mezoterápiának non-invazív alternatívája,teljesen fájdalommentes.

Eredményesen lehet kombinálni az elektroporációt mikrodermabrázióval illetve a tűs mezoterápiával,
mindkét esetben jelentősen nő a bőr áteresztő képessége.Ellenjavallatok:

- terhesség
- szívritmus szabályozó
-epilepszia
- fejfájás
- ekcéma,herpesz,friss tetoválás,aktív akne
- botox: a kezelést követő 30 napban illetve a kezelt felületen soha nem alkalmazható.


Kezelés menete: Letisztítás,peeling,fertőtlenítés,mezoterápia hatóanyag bevitellel,lezáró maszk

Arc:  /60 perc/   16.000.-

Szemkörnyék:  /20 perc/  8.300.-
|     Bp.1149. Egressy út 174.
|   Tel: +3630 602 2459 |    facebook: Nagy-Bártfai Szilvia
Babor kozmetikus 
|    bszilvia30@gmail.comCopyright - Bártfai 2016